МАРИЯ: АНГЕЛЪТ НА ОКЕАНА/ MAARIYA: THE OCEAN ANGEL

МАРИЯ: АНГЕЛЪТ НА ОКЕАНА/ MAARIYA: THE OCEAN ANGEL  – Шри Ланка, 2022, 101 мин, Драма

Режисьор: Аруна Джаявардана

Сценарист: Аруна Джаявардана

В ролите: Махендра Перера, Приянта Сирикумара, Хемал Ранасинге, Даршан Дарамарадж, Ашан Диас, Суран Диссанаяка, Дасун Патирана

Докато са в открито море група рибари от Шри Ланка внезапно намират в своя траулер непознат на име Малан, решен да имигрира нелегално в Австралия. Въпреки първоначалните си колебания, рибарите се сприятеляват с него.

Една сутрин те откриват нещо тайнствено да се носи по водата и заедно го издърпват на траулера, вярвайки, че бог им го е изпратил. То се оказва секс кукла. Постепенно хармонията във взаимоотношенията им започва да се губи. Рибарите се настройват  един срещу друг. Малан е  причина за конфликитите между тях, тъй като е силно привлечен от секс куклата, която се опитва егоистично да притежава. Капитанът на траулера се старае да успокои нещата и определя за всеки по 10 минути време насаме с куклата, с изключение на Малан, който е обсебен от нея. Един ден секс куклата е изхвърлена зад борда и всички, включително Малан, скачат във водата, за да си я върнат. Малан, който не може да плува, е спасен от колега.

ДАТА

26 авг. 2023
Expired!

ЧАС

16:10

Цена

10BGN

Купи Билет

НАТИСНИ ТУК

Местоположение

Зала "Европа" - ФКЦ